donderdag 15 maart 2018

Van kessel vetafscheider

Eenvoudig en veilig buiten het gebouw ingebouwde vetafscheiders zijn plaatsbesparend en praktisch in de toepassing. De vetafscheidertanks uit één stuk zijn . De aanduiding D Standard staat voor vetafscheider met directe lediging. Vetafscheider voor opstelling in tegen vorst beschermde ruimtes. Lipuned vetafscheider HDPE NG 4. Kessel vetafscheider type NG10.


De nieuwe afscheider onderscheidt zich zowel door de nieuwe techniek als in . Water is één van de kostbaarste grondstoffen en staat niet onbeperkt tot onze beschikking. In het kader van talrijke toepassingsgebieden zoals bijvoorbeeld in. U hoeft niet verder te zoeken naar de juiste vetafscheider. Onze vetafscheiders voldoen daarnaast aan . De Easyclean vetafscheider bestaat uit één reservoir voor gecombineerde slib- en vetvang. Dit maakt de afscheider minder complex, lichter in gewicht en zorgt . Monstername- en controleputten.


U bent opzoek naar een vetafscheider Een vetafscheider wordt ook wel een vetput genoemd en is. Gla wasachtig oppervlak voor eenvoudig reinigen. KESSEL -typische productvoordelen.


Variabel opzetstuk: kantelbaar in hoogte verstelbaar van 1tot 550 . NG 7-voor inbouw in de grond. Riool ontstoppen of afvoer verstopt? Schakel dan direct de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn dagen per week, uur per dag voor u . Op basis van uw wensen en woonsituatie adviseren we u niet alleen over . Wist je dat wij ook regelmatig vetafscheiders plaatsen voor restaurants?


Naast de warme keuken is een vetafscheider opgesteld. Catering Containerkeuken m 2. Speciaal ontwikkeld voor zeer snelle installatie. Veilig en direct lekdicht, zonder tape. Multifunctioneel voor kunststof, koper en staal. Met geïntegreerde randbescherming en afkitbare voeg.


Inwendige breedte: 1mm, uitwendige breedte: 1mm ( 1mm bij verankering ribben onder ). Andere producten in de groep Hidroten afsluiters, beluchters en kleppen. Dit is inclusief alle aansluitingen en het afwerken hiervan. Ontstoppen van rioleringen Leegzuigen van slib- en vetafscheiders Camera rioolinspectie vlg.


Uw partner voor leidingsystemen, centrale verwarming, sanitair, non-ferro, dakbedekking en appendages. Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения