woensdag 17 januari 2018

Korting omniversum den haag

Niet geldig in combinatie met overige acties, kortingen en voorverkoopkaarten . Voor de prijs die je per gewonnen . Zo aanschouw je de grootste dingen en dat met CJP- korting. Je bestelt dit combiticket nu met meer dan procent korting. Op een gigantisch groot scherm.


Te koop aangeboden een kortingsbon voor omniversum in den haag.

De bon geeft recht op korting op de reguliere entreeprijs. Met deze kortingsbon krijg je korting bij omniversum den haag voor max. Voucher omniversum den haag korting op de normale entreeprijs voor max.


Kortingsacties gelden niet bovenop deze reductie. Lees meer over openingstijden op doordeweekse dagen, in weekenden en vakanties. Met korting tickets kopen voor leuke films?


Van IMAX natuurdocumentaires tot kinderfilms! Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen en levert .

Als WNF-Ranger krijg je korting of gratis toegang tot vele dagjes uit. Aanbieding gaat in vanaf april. Bestel deze goedkope NS dagretour en beleef een geweldig dagje uit! In het enige IMAX grootbeeldfilmtheater van Nederland.


U maakt een reis in beeld en geluid. Bezoekers die elkaar zondag voor de kassa zoenen, krijgen . En dan met korting naar de IJstijd in het RMO! Bereken hieronder snel jouw korting of bekijk de lijst met alle deals.


Je kan kiezen uit de volgende films: Born To . Den Haag kan Jazz-stad genoemd worden dit weekend. Groep (min. personen) korting per persoon € 50. Ook de veteranenkorting wordt doorgetrokken tot september.


Als abonnee van DUIKEN profiteer je natuurlijk van een mooie korting op de. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. We zetten hieronder alle kortingsacties , kortingscodes , kortingsbonnen en.


Het Haagse Omniversum is een filmmuseum in de wijk Zorgvliet. Dit museum is eigenlijk meer een theater, met een levensgroot scherm. Omniversum (stop 14): Gratis koffie met appelgebak bij uw toegangsbewijs van Omniversum.

Al een tijdje krijg ik de persberichten als er een nieuwe film draait in het Omniversum. De meeste films zijn echter toch vooral interessant voor . Ga mee op ontdekkingsreis met Expeditie Omniversum. Museon en Omniversum den Haag.


Het Omniversum maakt gebruikt van zogenaamde IMAX filmen. Vaak krijgt u korting en hoeft u niet meer langs de kassa. Bezoek een voorstelling naar keuze in Omniversum en combineer dit met een uitgebreide High Tea in.


En bespaar direct veel geld Waar krijgt u korting : Een volledig en actueel. Bij gebruik ervan vervallen alle overige kortingen. Tijdens de actiemaand gelden de normale openingstijden. Lees ook: Valentijnskortingactie Omniversu korting voor . Vanaf december kan je deze bijzondere film weer bekijken. Spring naar Omniversum - Omniversum.


Voordeelagenda: Dagjes uit met korting met bonnen . Boek uw tickets online en krijg korting , online tickets, online kaartjes, entreebewijs, kaarten. Het theater heeft een gratis parkeerterrein, maar de locatie is ook goed te bereiken met het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения