donderdag 9 november 2017

Druppel accu

Een acculader in de pure zin van het woord is echter een recht-toe-recht-aan batterijlader, terwijl een druppellader de accu ook actief en geladen houdt. Met een druppellader houdt u uw accu door middel van slimme techniek in topconditie. Vind accu druppelaar op Marktplaats.


De DHC AutoExact 12V druppellader levert een laadvermogen van maximaal 5A. Dit is daarmee een prima acculader geschikt voor .

Dunlop accu druppel oplader - volt. Eigenschappen:- Met LED-display. Slimme 4-fasige oplaadcurve- Met bescherming tegen polariteitsomkering . Dan zorgt deze druppellader ervoor dat je accu in topconditie blijft.


De druppellader voorkomt het leeglopen van de loodaccu en voorkomt tevens dat de accu lui . NB: Deze volt versie is bedoeld voor old-timers met een volt accu. Bij deze ( druppel -) lader zijn alle laadstappen nu afleesbaar door middel van led .

Bij Accuweb vindt u diverse acculaders voor professioneel en recreatief gebruik. Wij richten ons op degelijke en moderne acculaders . Voor iedere accu levert Intercel de juiste druppellader. Het aansluiten van een druppellader op je motoraccu is vrij eenvoudig.


In het begin stelt u dat er weinig aan de hand is als je een accu blijft opladen, wanneer het om een druppellader gaat. Een druppellader is een slimme acculader. In plaats van continue uw accu op 1 te houden “speelt” een druppellader met uw accu.


Druppelladen betekent dat de lader intelligent laadt en niet gewoon bats, continue volt op een accu zet, want dan gaan ze snel stuk. Wanneer u een accu voor een langere tijd buiten gebrek stelt kan een onderhoudslader (oftewel druppellader), zelfontlading voorkomen. Een Motor Druppellader zorgt ervoor dat uw accu bij langere stilstand van uw motor of op vakantie in topconditie blijft.


De stof- en spatbestendige acculader is instelbaar in verschillende standen en voorkomt overbelasting van de accu. De Cosmic druppellader 12V is voorzien . Als je motor langer dan twee weken stil staat is het bijladen van je accu al aan te. Zodra de accu vol geladen is, zorgt een druppellader voor het optimaal houden van de accu. Een onderhoudslader is een combinatie van een acculader en een.


Demonstratiedag CaravanMoverShop vr dec.

Bij een acculader, indien de accu vol is, dient u de stekker te verwijderen in. Om precies uit te leggen wat een druppellader is en waarvoor je deze kunt gebruiken gaan we eerst in op wat anders. Maar hij doet z`n werk wel: Komt de accu onder een bepaalde waarde, komt de druppellader in actie, komt de accu.


Een accu lader kun je ook als druppellader inzetten zodat je accu onder spanning . Er zijn verschillende soorten accutechnieken, elk met eigen voor- en nadelen. Wij vertellen u graag welk type accu het meest geschikt is voor uw camper. Nu wil ik toch een druppelaar op de startaccu zetten, om in het voorjaar zeker geen lege accu te hebben.


Voordat je de accu van je motor gaat laden is het belangrijk om het huidige spanningsniveau te meten. Er is dan gevaar op gassen en droogkoken van de accu. Geef liever iets meer geld uit voor een automatische ( druppel )lader.


Nu ook verkrijgbaar Accu Druppellader in onze webshop. Je moet er toch niet aan denken. In de kou stilstaan met je auto of motor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения