dinsdag 3 oktober 2017

Rolfok systemen

Dé specialist in rolfok systemen. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!


Een rolfoksysteem op uw boot en daarmee vanuit de kuip voorzeilen kunnen reven of weghalen. Wij van Zeilmakerij Houtkoop adviseren u een rolfok systeem van Plastimo. Deze systemen zijn gemaakt van de modernste materialen.

Een rolfok is een systeem waarmee het voorzeil gemakkelijk ingerold kan worden. Het rolsysteem maakt het mogelijk de fok of genua vanuit de kuip op . Koop of Verkoop rolfok op Marktplaats. Medemblik: full service tuigerij en levering van masten, gieken, en spinnakerbomen.


Inspectie en onderhoud van staand en lopend want en stalling. On Deck levert zowel Harken als Plastimo rolfoksystemen. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer .

Als erkend dealer van Furlex zijn wij gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van Selden masten en rolfoksystemen. Klik hier voor meer informatie . Nieuw in het assortiment: speciale rolrever met band. Door deze band is de hoogte van de trommel zeer laag en zit het voorlijk en onderlijk laag op het dek.


Mijn rolfok systeem is aan vervanging toe en wil mij gaan orienteren op welk systeem het beste is voor mij. Fokrollers Ronstan is een rolfoktommel is. Toen ik mijn Contest kocht, was hij uitgerust met een rolfoksysteem. Bent u op zoek naar een rolreefsysteem voor op uw boot? Dekker Watersport heeft het voor u liggen.


Voor 16:besteld is de volgende werkdag al in huis! Er zijn goede en minder goed werkende systemen. Compleet rolfok systeem voor dighies tot M. Let op bij de kiezen van het systeem dat het . Rolfok -, Gennaker-, Spinnaker Systemen. De oorsprong van de rolfokinstallaties ligt bij de solozeilers.


Modus Marine is officieel dealer van PROFURL rolfoksystemen. Wij leveren compleet nieuwe profielen en zijn uniek in het repareren en leveren van Profurl . Voor zeer veel zeilers is het merk “FURLEX” een begrip geworden en een synoniem voor rolreef systemen.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE OP LOFRANS ! PRODUCT ERGENS ANDERS GOEDKOPER ? WIJ PASSEN DE PRIJS VOOR U AAN ! Head for single line furling systems. De Lijnenspecialist adviseert de volgende lijnen voor de rolfok bediening. Omdat ik vaak alleen ga zeilen leek een rolfok (dus geen rolREEFfok) mij ideaal. Het idee van dit systeem is dat het hele voorstag draait en dat de fok dan als . Schaefer Marine levert gespecialiseerde hardware. Ze staan voornamelijk bekend om de rolfokblokken en rolfok systemen , de zogehete Snapfurls.


Masten, rondhouten en blokken: . De VARION fokroller is in eigen beheer ontworpen en wordt door onszelf geproduceerd. Vervaardigd van de beste materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения