dinsdag 2 mei 2017

Stibat lege batterijen

Lege batterijen inleveren is niet alleen goed voor het milieu. Je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Een complexe verplichting uitleggen en meteen een aantrekkelijke oplossing presenteren.


Waar lever je lege batterijen in? We laten het zien en testen de kennis. Stel je voor: je wordt gedropt in de Belgische Ardennen, je weet niet waar je bent en je moet zo snel.


Tag een vriend die zijn of haar batterijen ook in een fruitschaal bewaart. We hopen dat je met een volle batterij het nieuwe jaar bent ingegaan. Dit is de organisatie die de inzamelactiviteiten voor lege batterijen in Nederland coördineert. Zij ontwikkelen activiteiten op . Schadelijk voor het milieu en bovendien kunnen de . Met name de supermarkten zijn in trek. Stibat staat voor Stichting Batterijen.


Westen uit Etten-Leur verdient een Pluim. Hij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “ Lege. De overheid en verwerkingsbedrijven spelen hierin een rol, . In veel winkels staan inleverpunten. Natuurlijk bij Hoogvliet, waar u bij de entree een speciale batterijenbak vindt. Inmiddels kent Nederland meer dan 24.


Het aantal inzamelpunten voor oude batterijen neemt daardoor met de helft toe tot 22. Deze organisatie regelt de recycling van alle lege batterijen uit heel. Zeg, als je toch naar de bouwmarkt gaat lever daar dan meteen even je lege batterijen in. Wat doe jij met je lege batterij , waar je ze koop kun je . Ook de ontwikkeling van publiekscampagnes wordt uit de . Idee: Thema: hoe leeg je ook bent, wij laden je weer op.


Storytelling op het gevoel (een nieuw leven voor elke lege batterij ) . Schlösser uit Maarssen verdient een Pluim. Een batterij is een element bestaande uit meerdere elektrochemische cellen voor het leveren. Principe: waar je batterijen kunt kopen, kun je ook lege batterijen inleveren.


Een leven zonder batterijen is haast niet meer voor te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения