woensdag 26 april 2017

Gerecycled leer

Recycle leer bestaat uit écht leer en polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor. Pullup leder wordt in de regel gemaakt van gerecycled leder. Door leder restanten te vermalen ontstaat er een pulp van leder.


Dit leersoort bestaat uit echt leer en polyester.

Ecoleder biedt zelfs vele voordelen ten opzichte van echt leder. Het is een vorm van gerecycled leer dat om deze reden aangemerkt wordt . Tegenwoordig zie je naast 1 leder vaak samengestelde leersoorten zoals recycled leer. Ook leer dat wél in producten terechtkomt, belandt na een leven als schoen of stoel meestal in de vuilverbranding. Je zocht naar: gerecycled leer ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Ruime weekend- of sporttas, handgemaakt in Italië van hergebruikte leren jassen.


De Astuccio van Pivvicci is een ruime etui van hergebruikt leer van oude jassen.

Schoudertas gemaakt van gerecycled leer. Deze tas is aan de binnenzijde voorzien van een verdeelvak en een sleutelkoord. Gevoerd met Italiaans Wol, van lanaficio Paoletti uit Folina. Bank Isola zits western leder. Deze stukken leer worden vermalen en hier wordt recycle leer van gemaakt.


Door de duurzaamheid van dit leer wordt het ook wel eco- leer genoemd. Dit kekke bankje vormt een leuke toevoeging aan alle mogelijke ruimtes in jouw huis. Het bankje heeft een houten basis en een zitting van gerecycled leer.


Vind gerecycled leer op Marktplaats. Het gerecyclede leer geeft deze bank een vintage uitstraling. Mooi voor de mens en het milieu. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek!


Dit bijzondere eetkamerstoeltje heeft echt een aantal pluspunten. De bekleding is gemaakt van gerecycled leather. De rugleuning heeft een wijd uitlopende . Riem Life Gerecycled Leer Dark Brown van loop.


Mooi, de leukste webshop met duurzame en eerlijke mode.

Tesj een echt Nederlands bedrijf, gevestigd in Arnhem. Tesj maakt bijzondere handgemaakte tassen, die ook door ons eigen atelier geproduceerd worden. Meer gerecycled leer - Leer gerecycled Specialist in milieuvriendelijke relatiegeschenken. Relatiegeschenken van nu voor de toekomst! De ribbel-structuur werd een herkenbaar en . Leder luxe bruin ster logo blauw.


Dubbele broekzak zwart Nubuck leer. ASchrijfmap, gerecycleerd leder … als promotieartikel. Deze bank uit de Lef Collections is een echte topper. Zit en ligt heerlijk, dus een avondje op de bank. Stoer en stijlvol tegelijkertijd.


Dit stoere kussen van Evenaar is gemaakt van leer. Het kussen is gemaakt van lederen repen die als restproduct overbleven van een . Tassen van leer met een tweede levenDeze tassen worden gemaakt van leer afkomstig van onder andere oude bankstellen of van restjes leer die vaak worden . De cover is gemaakt van zwart gerecycled leer , wat een gewoon schriftje toch echt bijzonder maakt. Hip heuptasje van gerecycled leer. Ook de gespen en rits zijn gerecycled tot een hip modeaccessoire. Nike heeft een sneaker ontwikkeld die is gemaakt van het duurzame materiaal Flyleather.


Het materiaal bestaat voor procent uit gerecycled.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения