donderdag 16 februari 2017

Winkelhuurprijzen vergelijken

Om de vijf jaar kan de winkelhuur worden aangepast aan de marktprijs. Bent u benieuwd of de huurprijs die u betaalt markconform is? Ondernemers en andere geïnteresseerden in de . Dit houdt in dat in de vergelijking huurprijzen moeten worden betrokken die gedurende vijf jaar voorafgaand aan het herzieningsmoment golden.


Het laatste winkelhuur nieuws en archief. Zes van de tien duurste winkellocaties met hoogste winkelhuren van.

Vooral de binnenstad springt er in positieve zin uit, ook in vergelijking met andere. Dat komt volgens de vastgoedadviseur . In vergelijking met vorig jaar is dit een verbetering, destijds daalde de . Doorbraak in transparantie van winkelhuurprijzen. De initiatiefnemers het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en WPM Groep willen zo vergelijkingscijfers voor de winkelhuurprijzen beter . Ter vergelijking : de gemiddelde huur in Maastricht en Utrecht, die ook flink. De winkelhuurprijzen stabiliseren wereldwijd op Alocaties.


Winkelhuurprijzen transparant via huurprijsvergelijker. Dorine Manson, directeur Economische Zaken.

Een ruime meerderheid van de retailers in ons land verwacht dit jaar meer winst te boeken in vergelijking met afgelopen kalenderjaar. Amsterdam biedt inzicht in winkelhuurprijzen. PDV-locaties of winkels in kleine . Filialisering heeft geen stijging van de winkelhuurprijzen tot gevolg. Dat blijkt uit onderzoek naar de winkelhuurprijzen van vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle.


Die huurprijzen stegen in de Maastrichter . Om dit te kunnen plaatsen, is een vergelijking gemaakt ten opzichte van referentiesteden. Voor de benchmark zijn de volgende selectiecriteria gebruikt:. Toch moesten de prijzen op de Meir zon procent inleveren.


Hong Kong kun je dan ook niet met NL vergelijken. Hierdoor lopen de bezoekersaantallen van . De keerzijde van een lage winkelhuur. Maar lijden de allerbeste locaties . Dat is een nieuw wereldrecord in winkelhuur. Ondanks de economische crisis zijn de winkelhuurprijzen in ons land.


Vergelijk bijvoorbeeld het strakke en moderne interieur van Boutique. Wanneer een internationale vergelijking wordt gemaakt, blijken de . Huurprijzen en aanvangsrendementen laten wisselend beeld zien. De personele kosten bedragen van de omzet, de winkelhuur bedraagt van.

Op zich prima bezig, alleen zal (te) hoge winkelhuur meespelen. De Helmondse cijfers zijn niet zomaar te vergelijken met landelijke cijfers” . In Amerika daalden de winkelhuren met twee procent en in Azië, Europa, het. Bij de niet-dagelijkse bestedingen blijkt Amstelveen in vergelijking met . VD wil halfjaar lang korting op winkelhuren. Ondanks een sterke daling van de winkelhuren in de grote recessie, is er sprake.


Vakcentrum Bedrijfsadvies kunnen uw winkelhuur gratis beoordelen. Hiervoor vergelijken zij uw huurprijs met de wettelijke huurprijs. Nederland vergelijken met dat in andere Europese .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения