maandag 5 december 2016

Las magneet

Stronghand en Magswitch lasmagneten, (verstelbare) lashoekmagneten en magnetische aardklemmen voor bij het lassen. Trekkracht van 10Kg tot honderden . Vind lasmagneet op Marktplaats. Lasmagneet mini multihoek 67kg aan-uit Magswitch met aarde.


De klem bevat de volgende klemhoeken: 45°, 60°, 75° en 90°, met een klemcapaciteit tot kg.

Deze video laat een overzicht zien van de MagSwitch lasmagneten van Weldline voor het snel en. Houdt beide onderdelen vast in hoeken van 180º, 90º, 75º, 60º, . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Toepassingsgebie - Magnetische positionering voor lassen.


Voor informatie om een tweedehands lasmagneet of 2e hands magneet voor laswerkzaamheden aan te kopen of te verkopen in Nederland en België, kunt u . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Krachtige lasmagneet met magnetiscge vlakken met een draagkracht tot kg Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en veeleisende .

Met hoeken van 45°, 90° en 135°. Deze magneet heeft een magnetisch . Welkom op de website van de lasspecialist. Bij ons vindt u professionele en hoogwaardige producten op het gebied van lastechniek met onder andere . Voor 16:uur besteld = morgen in huis! Producten - lasmagneet Adjust-O 90° MS2-Alles op het gebied van lastechniek bij Van Kampen: autogene las- en snijapparatuur, elektrische- en plasma . Lasmagneten zijn de ideale hulp bij las - en montagewerkzaamheden.


De werkstukken kunnen onder diverse hoeken geplaatst worden, met behulp van de. De Welco magnetische houder zorgt voor het positioneren in de juiste hoek van de laselektrode. Sterke magneet voor het fixeren van te lassen delen. Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. LASMAGNEET MET MEERVOUDIGE HOEKEN model 1 . Valkenpower is uw leverancier van tools, . Vandaag voor :bestel morgen in huis!


Voor elke gewenste hoek instelbaar. Eigenschappen: afzonderlijke . Magneten voor het positioneren van stukken onder een bepaalde hoek tijdens laswerken.

Magneetwinkelhaak en magneetprisma. Krachtige magneet voor het in plaats houden van werkstukken in een 45°, 90° of 135° hoek, zodat u beide handen vrij . Hartog Machines en Gereedschappen. Met deze krachtige lasmagneet kunt u metalen bij elkaar houden tijdens het solderen, lassen of boren. Handig hulpmiddel bij het lassen.


Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren lastoestellen. Duizenden stuks gereedschap, lasapparatuur en elektroden uit voorraad leverbaar. Type AVoorraad en adviesprijzen. Mini multi hoekklem geaard 3A Magswitch. Op zoek naar schakelbare lasmagneten?


Dan bent u bij Goudsmit Magnetics aan het juiste adres. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Ideaal voor het fixeren van plaat, koker en buismateriaal voor het lassen.


Met gesealde magneet zodat spaanders gemakkelijk te verwijderen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения