donderdag 29 september 2016

Telefoonnummer groupon klantenservice

Ik heb een vraag over een bestelling. Indien je een groupon gekocht hebt en. Informatie en doorverbind service. Het bedrijf heeft een normaal 020- nummer , wat nog wel eens veranderd. Ze hebben een slecht service, het is moeilijk om in contact te komen.


Klik hier voor de officiële website van Groupon. We bieden een snelle en gemakkelijke manier om de . Wij verbinden u door met de klantenservice. Dat is het telefoonnummer van de klantendienst (= zonaal tarief, dus niet gratis). Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice ? Je kunt op zoek naar antwoorden via . Uw vraag of probleem kan direct worden opgelost.


Groupon Klantenservice om gratis te bellen Groupon. Amsterdam vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


We helpen u graag en verbinden u snel door met de juiste afdeling van Groupon. Aucun moyen de contact , les formulaires donnent erreur. Op de site is NIKS te vinden over contact of retourneren etc.


Get the latest news, advice, and insights to grow and optimize your local or small business. Had je al contact opgenomen met onze klantenservice ? Of kijk op onze website voor alle contactgegevens. Sign in for further assistance and to contact our Customer Support Team .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения