vrijdag 18 maart 2016

De breker hasselt

Ondertussen kon het publiek al kennis maken met het rijden op aardgas , aangezien dit volop werd gepromoot door de lokale dealers en lokale . Rijden op Compressed Natural Gas? Sinds kort wordt de Suzuki Vitara 1. De huisvuilwagens van afvalintercommunale Verko rijden voortaan op aardgas. Tanken gebeurt aan een eigen CNG-vulstation op de terreinen .

Geef gas met aardgas : onderzoek naar de economische haalbaarheid van rijden op aardgas in Noord-Nederland. Dat aardgas intussen vlot is ingeburgerd voor huishoudelijk gebruik zoals koken of verwarmen, wekt al lang geen verbazing meer. CNG (Compressed Natural Gas ofwel aardgas ) is een fossiele brandstof.


Professor Eric Van den Blulck van de KU Leuven zette de voor- en andelen even op een rijtje. Eerder hadden we het hier al over diesel en benzine. In dit artikel nemen we de brandstoffen aardgas en waterstof . In Nederland is ook de energiebelasting op aardgas als brandstof lager dan de accijns op diesel of benzine.

Om het rijden op aardgas te promoten betalen . Samengeperst aardgas voor voertuigen (CNG) is momenteel goedkoper dan diesel,. ORES premie voor een voertuig op aardgas. Ook in ons land wordt kritisch gekeken naar rijden op diesel in binnensteden Dat maakt het extreem schone alternatief aardgas voor . Rapportage Tell a vision over CNG met Maarten Van Houdenhove van DATS 24.


Dit in tegenstelling tot rijden op lpg of diesel, wat wel meer wegenbelasting kost. En, zegt Siewers, aardgas is schoner, minder CO2-uitstoot en . Voordelen van het rijden op aardgas bij zwaar transport. Het afgelopen jaar is er vanuit de sector voor zwaar transport een toenemende belangstelling voor . Om maar meteen met de deur in huis te vallen.


Ja, het kan echt dat een auto op aardgas rijdt ! DATS maakt al jaren de weg vrij voor rijden op aardgas of CNG in België. CNG is de schoonste en goedkoopste fossiele brandstof van het moment. Ook de uitstoot van koolmonoxide wordt met meer dan verminder er is geen uitstoot van kankerverwek- kende stoffen, geen uitstoot van.


Overschakelen naar bedrijfswagens op aardgas ? Tuinbedrijf Eco-Design uit Blaasveld getuigt over haar ervaringen met rijden op aardgas.

Ook hier snapte ik het niet en eens nagevraagd bij mijn inbouwer. Het rijden op CNG of lpg maakt nauwelijks . Hij zoekt steeds naar de meest duurzame oplossing. Hij wil een alternatief voor benzine en diesel.


Lichter betekent ook dat de remafstand van de auto korter . Koken doe je op aardgas en rijden op benzine of diesel, zo denken de meeste mensen. LPG is sinds jaar en dag een begrip bij tankstations, . Bij ons rijdt de Opel Zafira op aardgas , ook de Opel Combo biedt modellen op aardgas. Het is voordelig, milieuvriendelijk en Nederland produceert de brandstof zelf. Dus waarom rijdt vrijwel niemand hier op aardgas ? Met groen gas komt betaalbaar CO2-neutraal rijden binnen handbereik.


Als je alleen kijkt naar de energiekost, is rijden op aardgas het goedkoopst. VAB testte de energiekost van de wagens die deelnemen aan . TERNEUZEN - Het wagenpark van de gemeente Terneuzen kan best worden vervangen door voertuigen die op aardgas rijden. U kunt altijd op benzine rijden doordat de motor geschikt is voor benzine dan wel aardgas. De Volkswagen-groep biedt meerdere voertuigen op aardgas aan.


Steeds meer autoconstructeurs brengen hybride CNG- varianten van hun modellen op de markt. CNG staat voor Compressed Natural Gas. En dat laatste staat voor Natural Gas Technology, wat betekent dat ik mijzelf vervoer op aardgas.


De voordelen van rijden op aardgas zijn talrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения