vrijdag 12 februari 2016

Horgordijn met magneet

Torresol horgordijn sluiten dmv magneten. Bij ons kunt u zelf eenvoudig een horgordijn magneet samenstellen. Kies in de configurator voor een magnetische sluiting en ontvang een horgordijn magneet.


Na snelle levering het horgordijn opgehangen. Magnetisch horgordijnHoudt vliegen, muggen en insecten buiten de deurGeen . Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur, raamhor en horren op maat.


Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel. Op deze pagina vind je al onze magnetisch vliegengordijnen. De hordeur magneet is een hordeur met twee lamellen aan elke zijde van de deur.


Wil je meer weten over onze testen? Houd insecten buiten en haal frisse lucht binnen met dit zelfsluitende magnetische muggenscherm van. Deze hordeur bestaat uit twee verticaal hangende nylon gaas delen. Je kunt moeiteloos door deze magnetische hor lopen en het magnetische insectenscherm . Ga je voor een hordeur met frame, een deurrolhor, een horgordijn , een plissé hordeur, een vliegengordijn of een lamellenhor?


Niet alleen wat je mooi vindt . Vind magnetische hor op Marktplaats. Sommige horren zijn op deze manier magnetisch en dat is handig. Dit handige horgordijn met magneet kan je zonder gereedschap makkelijk aan je deurpost bevestigen en houdt vliegen tegen.


Het horgordijn bestaat uit twee . Deze magnetische hordeur is gemakkelijk te installeren zonder gereedschap en geeft een optimale bescherming tegen muggen en andere insecten. Dit perfect sluitend vliegengordijn met polyester lamellen heeft langs elke kant acht zelfsluitende magneten die zeer eenvoudig terug op zijn plaats vallen. Houd ongewenste beestjes buiten met deze magnetische hordeur.


Dit anti-insecten horgordijn is voorzien van een magneetsluiting en houdt insecten buiten. Met de O`daddy magnetische hor houdt u ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kunt u binnen toch genieten van de frisse lucht van . Door de magneetstrips sluit de hor altijd automatisch. De magneethor is een ideale hor voor kinderen en huisdieren. Bekijk ons assortiment Deurhorren in onze Onlineshop. Net als onze andere horgordijnen biedt dit product een ongehinderde doorgang.


Een meerwaarde van het magneethorgordijn is absoluut de magneetsluiting , . Screentastic is ideaal voor enkele deuren, openslaande deuren, glazen schuifdeuren. Het systeem wordt geïnstalleerd in slechts een paar minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения