woensdag 20 januari 2016

Powerbank met zaklamp

De powerbank is voorzien van een krachtig LED-licht, dus neem de . Powerbanks koop je eenvoudig online bij bol. Stijlvol en krachtige aluminium powerbank met 8. Inclusief USB poorten waarmee apparaten kunnen worden opgeladen. Een erg praktische combinatie: een LED zaklamp met geïntegreerde powerbank.

Zo kunt u uw mobiele telefoon, laptop of tablet opladen. Onze best verkochte powerbanks met zaklamp. Duocharge - oplader en zaklamp 2. Rechthoekige powerbank is voorzien van een zaklamp en een LED indicatie.


Een super handige powerbank met zaklamp ! LED verlichting aan de voorzijde en zijkant. Aan de zijkant wit en rood licht dat in te stellen is op continu of .

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Wordt geleverd inclusief kabel om de powerbank op te laden.


Praktische hebbeding voor onderweg – de LED zaklamp van Audi met geïntegreerde power bank. Met hoge kwaliteit batterij met 3. Witte draagbare accu met zaklamp. Ah, kan ongeveer anderhalf keer een . Een bedrukte power bank met zaklamp is uitermate geschikt als modern en trendy relatiegeschenk voor uw personeel of voor uw relaties.


Voor avonturiers die tijdens de vakantie het liefst zo ver mogelijk van de bewoonde wereld vertoeven, is een powerbank een must om toch . Incl USB-kabel (± 31cm) met verschillende aansluitingen, energieweergave in . Deze multifunctionele jumpstarter is de ultieme hulp voor een zorgeloze reis. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor 2inPowerBank met zaklamp met uw naam of logo. Neem contact op voor direct antwoord.


Informatie: één LE capaciteit van 2. Als smart zaklamp kan hij minimaal uur worden gebruikt op een enkele lading.

Hier vind u een schitterende keuze leuke powerbanks. Solar USB waterdichte 3W LED zaklamp en powerbank. Ah powerbank gemaakt van hoogwaardige componenten, heeft . LED zaklamp voorzien van usb aansluitingen voor het opladen van usb apparaten, zoals telefoons, ipods, lampen. De batterij van je telefoon of tablet gaat altijd net even iets minder lang mee dan je eigenlijk zou willen.


Vooral als je onderweg of op reis bent kan dit voor . Ah, USB kabel Drukmethode: lasergravure Graveerpositie: op het midden van de schacht . Waterdichte outdoor Bluetooth speaker, powerbank en zaklamp in 1. Ideaal voor elke outdoor activiteit! Smart LED ZaklampDe smart zaklamp kan minimaal 24 . Hoewel ze veel optisch bieden qua verlichting, blijft het ook echt . In een mum van tijd ben je weer online. Ook in het donker snel opladen met deze powerbank met ingebouwde zaklamp. Gratis verzending, snelle levering.


Op zoek naar Kikkerland Zaklamp met powerbank ? De speaker zorgt voor de muziek, de zaklamp regelt het nodige sfeerlicht en zelfs je telefoon kan je makkelijk opladen door middel van de powerbank. Met de zaklamp powerbank heeft u alles wat u nodig heeft in één apparaat. Of je nu met de familie gaat kamperen of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения