maandag 25 mei 2015

Cultuurschakel subsidie

Heb je de voorwaarden voor het aanvragen van basissubsidie of presentatiesubsidie gelezen en de quickscan gedaan? De Subsidieregeling Haagse Amateurkunst bestaat uit: Basissubsidie: een tegemoetkoming in de kosten voor artistieke leiding en het huren . De presentatiesubsidie is een tegemoetkoming in de kosten van een optreden, concert of voorstelling. Dan kom je misschien wel in aanmerking voor subsidie.


De basissubsidie is een tegemoetkoming in de kosten voor artistieke leiding en het huren van een ruimte voor repetities. Binnen een week hoor je van ons of de aangevraagde subsidie wordt toegekend. Na afronding van het project ontvangen wij een kort verslag met . Overige contactgegevens: Bezoekadres: Prinsegracht 27. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Het is de motor om met kunst en cultuur op school aan de slag te gaan.


Betrokken instellingen: Art-S-Cool, Haags Kinderatelier, . Geen extra subsidie meer voor jeugdleden in de basissubsidie. Haagse culturele initiatieven pitchen voor subsidie. Aanvragers van subsidies voor culturele projecten zijn nog te vaak witte.


Ook is deze subsidie voor het honorarium van artistieke leiding ten behoeve van de . Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) zijn aangemeld als cultuurschakel ? Musica is erkend als cultuurschakel. KC Vlaams Fruit is een cultuurschakel. Subsidie Via Slimme Mobiele Scholen kan je een subsidie aanvragen voor verkeerseducatieve activiteiten. Anderzijds wilde de overheid geen subsidie meer steken in het aanbod. Subsidie wordt uitsluitend verstrekt voor activiteiten die bijdragen aan het.


Dankzij een forse subsidie kan daar de komende vier jaar nog eens het. Adviseur cultuurparticipatie André Mosis heeft de voorstelling . Cultuurschakel toegezegde subsidie van € 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения