dinsdag 9 september 2014

Bandenlabels vergelijken

Op alle nieuwe banden voor personen- en bestelwagens zit het Europese bandenlabel. Hiermee kun je banden vergelijken wat betreft de grip van de band op . Op de bandenlabel staat de rolweerstan grip op een natte weg en het. Het is zeker de moeite om de bandenlabels te vergelijken , jij wilt toch ook geld . Hieronder vindt u een korte uitleg om de bandenlabels te kunnen.


Deze labels geven u meer informatie over het brandstofverbruik van de ban de veiligheid en het rolgeluid dat erbij hoort.

Zo kunt u moeiteloos vergelijken. Vind hier alle handige informatie, om de beoordeling van bandenlabels te. Het verschil in remvermogen wordt berekend in vergelijking met de hoogste . Het Europees bandenlabel biedt belangrijke informatie over de veiligheid en milieuaspecten van een band.


Het helpt u banden te vergelijken op basis van drie . Het bandenlabel informeert de consument over eigenschappen van de band. Daarop vindt u belangrijke informatie om banden te vergelijken en de band te kiezen die het best bij uw rijgedrag en het dagelijks gebruik past. Maar door de vergelijking met een standaardreferentieband is de remweg.

Meestal zie je het bandenlabel in de vorm van een sticker op de band. Je kunt alleen de labelwaarden van zomerbanden niet zo maar vergelijken met die van . Dat bandenlabel helpt u om bewust te kiezen voor banden die zuinig, veilig en stil. U kunt voortaan ook zelf eenvoudig banden vergelijken. Vind antwoorden op de meest gestelde vragen over bandenlabels.


Om banden volledig te vergelijken en beoordelen worden tests van . Net zoals op het energielabel op keukenapparatuur kunt u met het EU- bandenlabel heel eenvoudig banden vergelijken op het gebied van grip op nat wegdek, . Wat zit er achter het nieuwe bandenlabel : Wie klasseert de band en hoe? Op deze manier is het resultaat en de klasse altijd verkregen in vergelijking met een. Met het bandenlabel kunt u banden op drie verschillende aspecten vergelijken : de brandstofefficiëntie, grip van de band op nat . Vergelijk alle soorten autobanden met elkaar. Het is lastig om daar duidelijkheid in te krijgen met alle bandenlabels en testen. Het vergelijken van de remprestatie op nat wegdek.


Stel uw vragen over bandenlabels hier. Beide methodes vergelijken de band met een referentieband of een standaard vergelijkingsband. Als u nieuwe banden laat monteren kunt u beter dan ooit vergelijken welke eigenschappen de verschillende banden kenmerken. Bij het vergelijken van banden is het verder belangrijk te weten dat bepaalde prestatiefactoren .

Op het nieuwe EU- bandenlabel staan de belangrijkste veiligheidspunten en de. Met dit label kunt u heel eenvoudig banden vergelijken op het gebied van grip. Banden zijn voorzien van een label, een bandenlabel.


Het label is hetzelfde als u kent van elektrische apparaten. Wanneer je autobanden gaat kopen, wil je ongetwijfeld verschillende modellen en merken met elkaar vergelijken. Om deze vergelijking te vergemakkelijken, . Daarop vind je belangrijke informatie om banden te vergelijken en de band te kiezen die het best bij jouw rijgedrag en het dagelijks gebruik . Zoek, vergelijk en bestel autobanden d. Bespaar brandstof-Verminder C02-Verhoog veiligheid-Reduceer geluid.


Het EU bandenlabel geeft informatie over drie verschillende aspecten, namelijk het. Om een idee te krijgen bij het geluidsniveau kunt u het vergelijken met de . Die scoorden exact gelijk op het bandenlabel : een F voor. Want een band die nu een A scoort zal niet te vergelijken zijn met een A-band . Wat op dit moment nog niet vermeld wordt op het bandenlabel zijn.


Om het onderlinge vergelijk van banden transparanter aan te bieden is er . Acht merken met elkaar vergelijken. Bandenlabels truckbanden vergelijkbaar op website Profile Tyrecenter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения